Politika privatnosti

Obaveštenje o zaštiti podataka o ličnosti

Obaveštavamo posetioce ove internet stranice King’s Choice (u daljem tekstu: web stranica) da je vaša poseta anonimna i da King’s Choice d.o.o. ne prikuplja podatka koji bi omogućili vašu identifikaciju (kao što su ime i prezime, e-mail adresa), a korisnike web stranice koji daju svoje podatke o ličnosti, obaveštavamo da se vaši podaci obrađuju u skladu s pravilima koja se navode u nastavku teksta i odredbama važećih zakona Republike Srbije.

Podatke koji se prikupljaju kroz kontakt formu (ime, prezime, e-mail, broj telefona, grad) King’s Choice d.o.o. će koristiti za svrhu pripreme i informisanja korisnika o ponudi određenog proizvoda, ugovaranja sastanka s korisnikom povodom te ponude i slanje odgovora na upite korisnika, u vremenskom periodu koji je potreban za ostvarenje svrhe. Ovako prikupljene podatke King’s Choice d.o.o. neće ustupati trećim licima. Bliži podaci o načinu obrade podataka o ličnosti i pravima korisnika prikazani su u dokumentu Informacija o obradi podataka o ličnosti (koji možete preuzeti ispod ovog teksta). Klikom na dugme „Pošalji poruku“ korisnik daje pristanak na obradu svojih podataka o ličnosti na opisani način.

King’s Choice d.o.o. štiti poverljivost podataka tako što preduzima odgovarajuće organizacione, tehničke i kadrovske mere da bi osigurala bezbednost podataka i da bi ih zaštitila od svakog slučajnog ili nezakonitog uništavanja, slučajnog gubitka, zloupotrebe, zabranjenog otkrivanja ili pristupa i svakog drugog oblika nezakonite obrade.

Politika kolačića (Cookies)

Delovi naše internet stranice koriste kolačiće (Cookies). Kolačić je tekstualni fajl koji se čuva lokalno na vašem računaru, tabletu ili mobilnom telefonu i koji omogućava prepoznavanje korisnika koji se vratio na internet stranicu, a radi praćenja i analize poseta internet stranici u cilju njene optimizacije. Web stranica koristi kolačiće da bi zapamtila šta ste radili na njoj u određenom vremenskom periodu i koje su vaše željene opcije u pogledu jezika, veličine fonta i drugih karakteristika prikaza. To znači da ne morate navoditi svoje željene opcije svaki put kada posetite web stranicu.

Osim toga, kolačići nam pomažu da analiziramo kako koristite našu web stranicu i da li nailazite na prepreke tokom navigacije. Oni nam takođe pomažu da prilagodimo oglase i ponude na mreži vašim interesovanjima i potrebama. Lični podaci u ovom slučaju nisu sačuvani, te se ove informacije ne mogu koristiti za ličnu identifikaciju. Ukoliko ne želite da prihvatite da se kolačić čuva na vašem računaru, neophodno je da onemogućite kolačić za ovu internet stranicu u vašem internet pretraživaču. Ranije instalirane kolačiće možete obrisati ručno iz vašeg internet pretraživača. Onemogućavanje, odnosno brisanje, može značiti i umanjenje određenih funkcionalnosti internet stranice.