Pitanja i odgovori

Zašto je ovaj sokić dobar za mog psa?

King’s Choice sokić za pse sadrži sve što je neophodno kako biste očuvali zdravlje vaših ljubimaca i ojačali njihov imunitet. Sadrži neophodan kompleks vitamina (D3, E, B1, B2, B6, B12) i minerala (cink, mangan, kalcijum, magnezijum, kolagen).
Sokić doprinosi:

  • Normalnoj funkciji mišića
  • Normalnom funkcionisanju imunog sistema
  • Boljoj pigmentaciji kože
  • Oslobađanju normalnog vezivnog tkiva
  • Održavanju zdravih kostiju i zuba
  • Normalnom metabolizmu gvožđa
  • Održavanju normalnog vida
Gde mogu da kupim King’s Choice sokić za pse?

Proizvod ćete moći da kupite u maloprodajnim objektima, kafićima i restoranima za kućne ljubimce, salonima za negu i veterinarskim ambulantama.

Želeo/la bih da dobijem dodatne informacije koje se ne mogu naći na sajtu. Šta treba da uradim?

Slobodno nas kontaktirajte putem našeg e-maila office@kingschoice.rs ili posetite odeljak na sajtu “Kontakt” i pošaljite nam upit. Vrlo rado ćemo odgovoriti na sva vaša pitanja.

Kako da ostvarim saradnju sa vama?

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, pošaljite nam upit na office@kingschoice.rs ili pozovite +381 69 54 64 711.

Da li postoji opcija online naručivanja putem sajta?

Nažalost još uvek nemamo opciju online naručivanja putem sajta. Ukoliko želite da naručite proizvode kontaktirajte nas putem mail-a office@kingschoice.rs ili nas pozovite  +381 69 54 64 711.

Gde sa ostatkom napitka ako ga je ostalo?

U slučaju da vam je ostala neka količina napitka u flašici a niste u kući ili blizu nekog frižidera, nije problem da na par sati (2-3) ostavite sok u nekom hladu ili torbi. Najvažnije je da napitak nije direktno izložen izvoru sunca i toplote. Ako ste proizvod čuvali u frižideru a vaš pas ne sme da pije hladne tečnosti, slobodno izvadite flašicu malo ranije da se ugreje na sobnoj temperaturi.

Šta ako moj pas neće da proba sokić?

Takođe, ako vaš pas ne želi da proba i konzumira napitak, to je normalno, jer svaki pas ima  određeni način ishrane i prilagođavanja na drugu hranu. Mi ćemo se u budućnosti potruditi da napravimo mnoštvo različitih ukusa kako bi ugodili svakom psu.

King’s Choice sokić je kreiran kao dodatak ishrani. Ukoliko se vašem ljubimcu na prvu ukus nije dopao možete ga privući uz svakodnevnu probu i mešanjem sa drugim namirnicama koje redvono konzumira. Na primer, možete dodati sokić uz granule ili ga meštajte sa vodom.

Postoje situacije u kojima pas neće odmah da pije sokić, ali posle određenog vremena od par sati popije sve. Sokić sipan u posudu može da stoji napolju do 12h od momenta otvaranja.

Ukoliko je sokić bio ceo dan na toplom i otvorenom, trebalo bi ga prosuti.