O nama

Kako je nastao sokić za pse?

Naša ideja nastala je pre 4 godine i zasnovana je na stvaranju inovativnog proizvoda za pse koji će biti percipiran kao kvalitetan i drugačiji od ostalih proizvoda na tržištu. Istraživanjem, došli smo do zaključka da na svetskom tržištu još uvek ne postoji sokić za pse. Odmah nakon konstatacije, krenuli smo u razradu ideje, tačnije recepture, što je zaista potrajalo. Uz pomoć stručnih lica( dekana i tehnologa ) 4. jula hrabro smo pokrenuli proizvodnju.

Zvanično, naš proizvod je prvi put predstavljen u maju mesecu na svetskom sajmu Zumarku u Italiji, Bolonji.

Odaziv je bio fantastičan. Preko 100 distributera širom sveta (SAD, Kina, Rusija naravno i Srbija) pokazali su veliku zainteresovanost za naš proizvod.

Proizvodnja soka King's Choice

Proizvodnja, kontrola i inovacije

King’s Choice sokić za pse proizvodi se u novootvorenom pogonu fabrike u Petrovcu na Mlavi.

Proizvodnja se odvija pod strogo kontrolisanim uslovima i svaki njen korak je u skladu sa HACCP i ISO 22000 standardima.

Proizvodni sektor, opremljen je savremenim mašinama koje omogućuju veliki kapacitet i nesmetanu proizvodnju. U sklopu fabrike nalazi se i laboratorija, opremljena po najsavremenijim standardima, u kojoj se nadgleda proces proizvodnje i neprestano radi na inovacijama i novim idejama.

Distribucija

Planiramo da proizvodom snabdevamo prvenstveno pet shop-ove i sve vrste maloprodajnih objekata.

Pored navedenih, planiramo da snabdevamo i pet friendly kafiće, grooming salone, veterinarske ambulante jer smatramo da bi se naš proizvod sa lakoćom uklopio u ponudu svih pet friendly objekata.

Ukoliko ste zainteresovani za saradnju sa nama, molimo Vas da nas kontaktirate.